Zabih Etemadi behaalde in 2009 zijn master Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij actief geweest als topsporter. Hij heeft gedurende zijn carrière als profvoetballer tot en met 2005 bij SC Heerenveen, SC Cambuur en FC Groningen gespeeld.

Etemadi acteert interdisciplinair door zijn topsportachtergrond te combineren met zijn juridische know- how en ondernemerservaring als advocaat. Etemadi heeft tot 1 januari 2015 bij een commercieel advocatenkantoor gewerkt waarna hij zijn eigen advocatenkantoor Etemadi Advocatuur in Amsterdam heeft opgericht.

Etemadi Advocatuur staat voor de moderne advocaat; korte lijnen, flexibel en betrokken. Er wordt vooraf altijd een analyse gemaakt van de zaak waarbij de kosten- batenanalyse niet zal ontbreken. Etemadi Advocatuur staat commerciële ondernemingen en partijen uit de voetbalwereld bij. Met de door Etemadi Advocatuur gehanteerde filosofie, ‘niet winnen is geen optie’, wordt steeds gestreefd naar het maximale resultaat voor cliënten.

Voor direct contact met Zabih Etemadi kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.